dimecres, 27 de juny del 2012

COM RECUPERAR EN SETEMBRE?

Aquí teniu un enllaç on podeu consultar la feina que heu de realitzar per recuperar la matèria que teniu pendent per a setembre del departament de Ciències Naturals.
Bon estiu.
FES CLIC AQUÍ.

diumenge, 17 de juny del 2012

TREBALLS A CMC

L'alumnat de Ciències per al món contemporani està penjant al bloc de CMC els seus treballs de final de curs. Vídeos, blocs, eduglogs, presentacions de diapositives, documents, pàgines de facebook, etc sobre temes mediambientals com la pluja àcida, les inundacions, els tsunamis, la pèrdua de biodiversitat, el petroli, els aliments, el canvi climàtic, la salinització dels aqüífers, la desforestació, els residus, l'aigua, la sequera, els incendis forestals, etc. Estan fent molt bona feina. 

dimarts, 5 de juny del 2012

ANALITZA LA TEVA PETJADA ECOLÒGICA!!

En commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient, proposem aquesta activitat per a que analitzis si l’estil de vida que portes es sostenible o no, i el més important, que pots fer per a millorar en relació amb la teva actuació amb el medi ambient. Entra en AQUEST enllaç i fes les enquestes que es proposen i veuràs quina és la teva “PETJADA ECOLÒGICA”.

DIA MUNDIAL DE MEDI AMBIENT A SES ESTAQUES

NETEJA PES BOSC DE SES ESTAQUES
ALUMNES DE 4T ESO A
ALUMNES 1R ESO G
ALUMNES DE 1R ESO C


dilluns, 4 de juny del 2012

Demà, 5 de juny, es celebra es DIA MUNDIAL DE MEDI AMBIENT i per això alumnes de primer d'ESO C i G i quart d'ESO A anirant a SES ESTAQUES  a realitzar tallers i activitats sobre el litoral.

Avui a classe coneixarem  a una de ses persones que més es va preocupar pel medi ambient i sobretot per la Mediterrània, en Jacques Cousteau, i ho farem mirant un dvd titulat " ELS SECRETS DE LA MEDITERRÀNIA, el mòn perdut de Cousteau".

Després de vore es dvd contesta correctament les preguntes següents:

1.-Qui era Jacques Cousteau?
2.-Quina tasca va desenvolupar al llarg de la seua vida?
3.-Quin altre nom rep la mar Mediterrània?
4.-Quines són les principals actuacions i accions que amenacen la Mediterrània?
5.-Quines solucions proposen els autors del documental?
6.-Qui són els autors del documental?
7.-Què opines de tot això? estas d'acord?

MOLTES GRÀCIES I FELIÇ DIA DEL MEDI AMBIENT!!