dimecres, 31 d’octubre del 2012

Blocs de l'alumnat del Taller de Ciències Experimentals.

Us presento els blocs que han començat a elaborar l'alumnat del Taller de Ciències Experimentals de 3r d'ESO. Ara estam treballant sobre La Mediterrània i les seves primeres entrades tracten de la biodiversitat que ens podem trobar a la nostra mar. Visiteu-los i gaudiu d'ells.

dimecres, 24 d’octubre del 2012

Blocs 1r de batxillerat de Biologia i Geologia.

L'alumnat de 1r de batxillerat de Biologia i Geologia ja està publicant les primeres entrades als seus blocs. Han publicat els treballs sobre la fauna i la flora en perill d'Extinció. Visita'ls, hi trobaràs sorpreses.

dissabte, 20 d’octubre del 2012

Programació didàctica curs 2012-13

Ja teniu al vostre abast la programació didàctica del departament.
Si voleu podeu fer-li una ullada.
Sols heu d'anar a la pestanya d'aquí dalt o fer clic AQUÍ.

divendres, 19 d’octubre del 2012

Espècies en perill d'extinció.

Visualitza aquest vídeo de Claudia i Lourdes. Alumnes de 1r de batxillerat de biologia i geologia. Parlen de les espècies en perill d'extinció a Espanya com a presentadores d'un programa de televisió. Esper que vos agradi.
El programa es titula: "La senyora cèl·lula".
Fes clic AQUÍ.

dimarts, 9 d’octubre del 2012

Hem fet net Ses Estaques.

L'alumnat de 3r d'ESO de l'optativa "Taller de ciències experimentals" i de 1r de batxillerat de l'optativa "Tècniques experimentals", han participat en el programa de neteja internacional de costes (ICC) organitzat per Ocean Conservancy. Van recollir uns 10 quilograms de fems de la platja i del fons marí (llosques, caixons, fustes, ferros, papers, suros, etc).